Overhandiging Groene Voetstappen

Vandaag, 9 oktober 2015 sluit basisschool de Toermalijn uit Halsteren zich aan bij de voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid. Wethouder Yvonne Kammeijer leest voor uit ‘Kapsones’. Een boek geschreven door Jan Terlouw en Laurentien van Oranje. Door heel Nederland vinden, voor het zevende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Op de Dag van de Duurzaamheid moedigt gemeente Bergen op Zoom goede duurzame initiatieven aan. De leerlingen van basisschool de Toermalijn hebben meegedaan aan Groene Voetstappen en dat verdient een bezoekje van de wethouder.

Groene Voetstappen
Bewust op weg naar een duurzame beweging. De leerlingen van de basisscholen de Grebbe, Krabbenkooi, Kreek, Rode schouw  en Toermalijn hebben hun beste beentje voorgezet. Een week lang zoveel mogelijk met de fiets of te voet naar school. Hoeveel Groene Voetstappen hebben de leerlingen van de Toermalijn bij elkaar gebracht vorige week? Yvonne Kammeijer gaat ze vandaag in ontvangst nemen.

Duurzame Duimen
Gemeente Bergen op Zoom moedigt duurzame initiatieven aan met een nominatie voor een Duurzame Duim.  Kijk op http://www.duurzameduimen.nl/ wie er zijn genomineerd en breng je stem uit.

Share This